Autor: CroRing
Datum objave: 10.01.2021
Komentari:


Vaso Bakočević otkrio grozno iskustvo nakon što se zarazio koronavirusom

Ne bih to nikome poželio, nikome. Nisam imao temperaturu, ali glava me boljela kao nikad u životu, a nadobivao sam se batina u ringu - kazao je BakočevićCrnogorski MMA borac Vaso Bakočević se nakon poraza od našeg Ivice Truščeka okušao u boksu bez rukavica.


 Bakočević je u svom debiju na KSW-ovoj bareknuckle priredbi Genesis u Lodzu nokautirao Poljaka Dariusza Rutkiewicza. 


Nedavno je za Balkan Info otkrio kako je bio zaražen koronavirusom, te je prilično propatio dok se nije izliječio.


- Ne bih to nikome poželio, nikome. Netko s COVID-om prođe lakše, nekoga 'zabetonira', a ja sam se nekako našao u sredini. Nisam imao temperaturu, ali glava me boljela kao nikad u životu, a nadobivao sam se batina u ringu - kazao je Bakočević i dodao:


- Nisam tri dana bio u stanju dići se iz kreveta, samo se prošetati do WC-a. Imao sam uz krevet posudu u koju sam mokrio i tako živio. Katastrofa. Osjećao sam se kao da me pregazio vlak.

Crnogorac je ispričao kako je sve krenulo.

- Prve simptome sam osjetio nakon treninga. Osjećao sam se loše, teško sam disao, inhalacija mi je donekle pomogla, ali sam shvatio da nešto nije u redu. Tada sam se testirao i doznao da sam pozitivan - istaknuo je Vaso i nastavio:

- Izolacije je trajala 14 dana. Uzimao sam Hemomycin, popio sam šest tableta, a uzimao sam i vitamine, cink, magnezij... Uzimao sam sve u duplim dozama.

Nakon što je podijelio svoje iskustvo svima je poslao važnu poruku.

- Poslije sam otišao snimiti pluća, posjetio kardiologa, ali sam srećom prošao bez posljedica. Ali iskustvo je bilo baš loše. Ljudi, nije to nikakva zaj***ncija... - podvukao je Vaso Bakočević.

195
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Vaso Bakočević
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije