Autor: mi
Datum objave: 23.11.2017


(VIDEO) Antonio Plazibat pobjednik K-1 Grand Prixa

Antonio Plazibat pobjednik je K-1 Grand Prixa u kategoriji do 100 kilograma.

Nakon dvije pobjede nokautima u prvoj rundi na putu do završnice u Saitama Super Areni, 23-godišnji borac Ameno Gyma u finalu je odlukom sudaca pobijedio Ibrahima El Bounija

 

Plazibat je bio bolji u prvoj rundi sve do posljednjih trenutaka. Uzeo je sredinu ringa od početka i krenuo naprijed. Uspio je uzdrmati nizozemsko-marokanskog borca krošeom i udarcima u tijelo. Pred kraj runde El Bouni je izbacio gumu za zube, a u nastavku meča s dva krošea ozbiljno pogodio Plazibata i nastavio napadati.


Duži Nizozemac bolje boksa na startu druge runde, ali nakon 30 sekundi Plazibat pogađa odličnim lijevim krošeom, pa middle kickom. El Bouni vraća koljenima, a potom ga Splićanin pritišće uz užad i nekoliko puta snažno pogađa.


El Bouni koljenom u tijelo na startu treće tjera Plazibata na povlačenje, ali hrvatski borac vraća high kickom i kreće naprijed, te pogađa koljenom u bradu. Plazibat je nakon toga uzdrmao Marokanca desnim krošeom, a ovaj traži spas u klinču i preživljava posljednjih trideset sekundi borbe.


Plazibat se pridružio Branku Cikatiću i Mirku Filipoviću kao pobjednik K-1 Grand Prixa iz Hrvatske.


U četvrtfinalu je eliminirao K-Jeeja, a u polufinalu Makota Ueharu. El Bouni je također svoje prethodne mečeve na turniru okončao brzim nokautima.


K-1 World Grand Prix Japan 2017:
Četvrtfinale:
Makoto Uehara def. Pacome Assi (KO, R1)
Antonio Plazibat def. K-Jee (KO, R1) 
Roel Manaart def. Masahiro Iwashita (KO, R1) 
Ibrahim El Bouni def. KOICHI (KO, R1)


Polufinale:
Ibrahim El Bouni def. Roel Mannart (KO, R1)
Antonio Plazibat def. Makoto Uehara (KO, R1)


Finale:

Antonio Plazibat def. Ibrahim El Bouni (sudačka odluka)
 


9363
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije