Autor: dh
Datum objave: 25.11.2020
Komentari:


VIDEO Doris Pole srebrna u Zagrebu: Bude li potrebno nosit ćemo maske i dok se borimo

Nakon dugih deset mjeseci vratili smo se na tatami, dugo nismo iskusili borbu i kontakt. Ja sam se osjećala odlično - rekla je Doris Pole

Hrvatski natjecatelji bili su dosad vrlo uspješni na 8. Otvorenom europskog klupskog prvenstva u taekwondou koje traje od subote, a završava se danas.


Posljednjeg dana natjecanja na borilišta u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin nastupaju seniori. 

Borbe i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu CroRing.

U utorak su žetvu medalja na prvenstvu nastavile i naše seniorke, a najbolje rezultate polučile su taekwondoašice iz Dubrave Kristina Beroš i Doris Pole, koje su branile boje selekcije Hrvatskog taekwondo saveza i obje su osvojile srebrne medalje.

- Nakon dugih deset mjeseci vratili smo se na tatami, dugo nismo iskusili borbu i kontakt. Ja sam se osjećala odlično - rekla je Doris Pole.


Zbog pandemije koronavirusa dugo nije bilo natjecanja.


- Trenirali smo cijelo vrijeme, ali je bilo teško kada nema natjecanja. Ali uspjeli smo nekako to izgurati - dodala je Doris Pole.


Ovo je natjecanje organizirano u posebnim uvjetima i održava se u hotelu.


- Na ovakve okolnosti nismo navikli, svi nosimo maske. Bude li potrebno nosit ćemo maske i dok se borimo. Spremni smo na sve, sam nek se nastavi to napokon - istaknula je Doris Pole.

Natjecanje je organizirano u posebnim uvjetima tijekom pandemije koronavirusa. 


- Na vaganju smo se testirali na koronavirus i dobili smo nalaze za desetak minuta. Svi nosimo maske. Ne zadržavamo se u prostorima gdje mora biti određen broj ljudi. Svi smo na svojim mjestima i sve je vrlo dobro organizirano - podvukla je Doris Pole te najavila kako sada slijede pripreme za natjecanje u Sarajevu u olimpijskoj kategoriji.

Natjecanje i rezultate uživo možete pratiti na portalima taekwondo.com.hr i službenoj stranici https://linktr.ee/euclubs, te u live streamingu na YouTube kanalu CroRing i portalu croring.com.Foto: Screenshot (YouTube, SPTV)

239
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije