Autor: dh
Datum objave: 03.02.2021
Komentari:


VIDEO Kakav trening! Francis Ngannou primio nekoliko udaraca, a da nije ni trepnuo

Do okršaja između Miočića i Ngannoua ostalo je još nekoliko tjedana i obojica se žestoko pripremajuStipe Miočić za manje od dva mjeseca brani naslov UFC-ova prvaka teške kategorije. 


Američko-hrvatski borac 27. ožujka na UFC 260 priredbi branit će pojas protiv Kamerunca Francisa Ngannoua. 


Bit će to njihov uzvratni okršaj. Miočić je prvom dvoboju koji se dogodio u siječnju 2018. uvjerljivo pobijedio Ngannoua jednoglasnom odlukom sudaca.


Do njihovog okršaja ostalo je još nekoliko tjedana i obojica se žestoko pripremaju. Snimke i fotografije sa svojih treninge često objavljuju na društvenim mrežama, a Francis je nešto aktivniji. 


Kamerunac svako malo objavi neku fotografiju ili video iz dvorane u kojoj vježba. Tako je u posljednjoj objavio pokazao koliko ima snažno tijelo. 


Naime, UFC-ov borac Dan Ige poznat je po snažnom udarcu, a on je Kamerunca nekoliko puta pogodio u tijelo. 


Jedva ga je uspio pomaknuti iz ravnoteže, a Francis uopće nije pokazao da je osjetio bol. Ngannou djeluje vrlo snažno i fizički bolje pripremljen nego prije tri godine.


Kamerunski borac posljednju je borbu imao lani u svibnju protiv Jairzinha Rozenstruika kojeg je pobijedio za 20 sekundi. 


I njegovi raniji suparnici nisu bolje prošli, Francis ih je sve riješio nokautom u prvoj rundi: Curtis Blaydes (0:45), Cain Velasquez (0:26) i Junior dos Santos (1:11).

Miočić je posljednji meč imao 15. kolovoza protiv Daniela Cormiera u kojem je obranio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije. 


3628
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Stipe Miočić, Francis Ngannou
Komentari
# 2 Dana 06.02.2021 - 20:29 KarloB. ... je rekao/la:
AND STIIILL!
 
# 1 Dana 06.02.2021 - 20:29 KarloB. ... je rekao/la:
AND STIIILL!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije