Autor: dh
Datum objave: 15.12.2020


VIDEO YouTuber na ružan način prozvao Conora McGregora

UFC-ov šef ne dijeli isto mišljenje s YouTuberom, te je izjavio da ne želi organizirati takve mečeveYouTuber Jake Paul nedavno je u boksačkom meču nokautirao bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona, a sada je odlučio izazvati Conora McGregora. 


Snimio je video koji se Notoriousu nimalo neće svidjeti, YouTube zvijezde nije birao riječi. Neke su bile i jako ružne.


- Moj tim ti je jutros poslao ponudu od 50 milijuna dolara. To je najveća ponuda koju ćeš ikad vidjeti. No, tebe je strah boriti se protiv mene. Izbjegavaš me jer se bojiš poraza od YouTubera. Ti si 0-1 kao boksač, ja sam 2-0. Dolazim s osmog najprodavanijeg programa u povijesti, a ti se želiš boriti protiv Dustina Poiriera koji na Instagramu ima manje pratitelja od mog psa - rekao je Jake Paul, a nije poštedio ni Danu Whitea.

Naime, UFC-ov šef ne dijeli isto mišljenje s YouTuberom, te je izjavio da ne želi organizirati takve mečeve.

- Nema šanse da dođe do te borbe. Braća Paul su odradila izvrstan posao ulaskom u borilački svijet. Veliki sam fan Boston Celticsa i volim Nate Robinsona. Jeste li ikada vidjeli tučnjave na košarkaškoj utakmici. Borba protiv Nate Robinsona ili Conora McGregora su dvije različite stvari - rekao je Dana White i dodao:

- U igri je veliki novac. Postoji tržište za takve borbe. Ja se time ne bavim. Conor McGregor može jednog dana imati takve borbe i tako zarađivati novac. Conor je jedan od najboljih boraca i ne bi se trebao boriti protiv klinaca  s YouTubea.


233
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije