Autor: dh
Datum objave: 20.01.2021
Komentari:


Ženska osoba podnijela tužbu protiv McGregora nekoliko dana uoči borbe protiv Poiriera

Ta je osoba optužila Conora za nanošenje fizičkih ozljeda, ali nisu poznati detalji. Također je tužbu podnijela i njezina majkaNad Conorom McGregorom nadvili su se sivi oblaci i to baš u tjednu kada ga na UFC 257 priredbi čeka okršaj protiv Dustina Poiriera. 


Naime,  irski MMA borac je nekoliko dana uoči borbe dobio vijest kako je neka ženska osoba na protiv njega podnijela višemilijunsku tužbu. 


Ta je osoba optužila Conora za nanošenje fizičkih ozljeda, ali nisu poznati detalji. Također je tužbu podnijela i njezina majka. 


Tužba na irskom sudu je podnesena u utorak. Dokumentacija je predana, a njihovi odvjetnici nisu ništa željeli komentirati. Tužitelji će tražiti višemilijunski iznos odštete.


'Nakon detaljne policijske istrage, a koja je uključivala razgovore sa svjedocima i drugim izvorima te uz ispitivanje snimki i uz suradnju Conora McGregora, ove optužbe smo kategorički odbili. 


Tužitelj zna da su činjenice u suprotnosti s tvrdnjama iznesenim u tužbi. Gospodin McGregor osporava sve tvrdnje i vjeruje da će pravda prevladati', piše u priopćenju Conorove glasnogovornice Karen J. Kessler.


Naknadno se doznalo da je riječ o događaju koji se dogodio koncem 2018. godine i sudski proces traje, ali sada je tužiteljica poduzela novi korak. 


Žrtva tada je izjavila kako ju je McGregor fizički napao i silovao 9. prosinca 2018. godine u jednom dublinskom hotelu. 


Irska policija je provela istragu, a protiv Conora nije podnesena prijava. U siječnju 2019. je priveden i ispitan, ali je odmah i pušten.

238
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Conor McGregor
Komentari
# 1 Dana 20.01.2021 - 10:14 Bukefal ... je rekao/la:
Svi oće kruva bez motike!..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije